Contact

contact foto
Heb je vragen of opmerkingen? Staat jou kerk er nog niet tussen, maar is hij zeker de moeite waard om te bezoeken? Of ben je laatst naar een nieuwe kerk geweest en wil je je ervaring graag delen?
Mail om contact met mij te leggen naar charlottevanbrakel@gmail.com

Wie ben ik?
Mijn naam is Charlotte van Brakel. Ik vind alles leuk, en wil dan ook zoveel mogelijk doen. Naast school en sport (roeien), ben ik sinds een paar jaar veel bezig met het geloof en alles hierom heen. En de kerk, die hoort natuurlijk ook bij het geloof.

Wie zijn wij?
In de verslagen spreek ik vaak over ‘wij’. Dat komt omdat ik vaak niet alleen naar de kerk ga. Ik doe dit samen met mijn ouders en mijn broertje Maurits. Af en toe bezoek ik een evangelische kerk met vrienden. 

Waarom een website?
Ik kwam op het idee voor het maken van deze website toen ik voor het eerst in een andere kerk kwam. Ik ondervond weinig verschil met de kerk waar ik normaal heen ging. Dit was in strijd met wat ik altijd dacht over andere kerken. Hierop besloot ik dat ik meer kerken wilde bezoeken, gewoon om eens te zien hoe het daar was. Lees hier meer over het hoe en waarom van deze website.